binnenborden

grote binnenborden

De grote binnenborden zijn volledig van hout, aan beide zijden met de hand beschilderd en voorzien van een beschermlaag. Deze beschermlaag slaat bij inwerking van vocht wit uit.

 

kleine binnenborden

De kleine binnenborden zijn gemaakt van een combinatie van hout en kunststof en staan op een betonnen voet met een hoes van textiel. Ook deze borden zijn gedeeltelijk voorzien van een beschermlaag die bij inwerking van vocht wit uitslaat.

 

De borden mogen derhalve nooit buiten geplaatst worden! In dit verband wijzen we je dan ook met name op het in de huurvoorwaarden van Symbols of Love vermelde met betrekking tot schade bij oneigenlijk gebruik.

 

Alle binnenborden hebben aan de onderkant een antislip (en anti-kras!) laag. De borden moeten op een vlakke ondergrond geplaatst worden, bijvoorbeeld in de vensterbank of op een tafeltje. Voor extra veiligheid kan een groot binnenbord met een spanband aan de vensterbank of het tafeltje worden vastgesnoerd.

 

Bij het huren van een binnenbord ontvang je een instructie voor het plaatsen en het klein onderhoud van het bord. Reserveren van een binnenbord is helaas slechts beperkt mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!